Het moment dat je de vuurtoren in de verte ziet

Uw bootreis begint in de haven van Lauwersoog en brengt u comfortabel, binnen een uurtje, naar Schiermonnikoog. Tijdens de overtocht verblijft u in het restaurant, of waait u uit op het bovendek. Al snel ziet u een belangrijk herkenningspunt: de rode vuurtoren van Schiermonnikoog.
De vakantie is nu echt begonnen!

Schiermonnikoog is met nog geen 1.000 inwoners het dunst bevolkte Waddeneiland.

Het centrum van het eiland wordt gevormd door het gelijknamige dorp Schiermonnikoog. Hier vindt u alles wat maar nodig is voor een fijn verblijf. Goede restaurants, zonnige terrassen, gezellige winkels, leuke galeries en nog veel meer…

Buiten het dorp vindt u op Schiermonnikoog vooral prachtige natuur. Het eiland is niet voor niets uitgeroepen tot Nationaal Park. De natuur is er dynamisch, indrukwekkend en rustgevend. U kunt er gebruik maken van uitstekende fiets- en wandelpaden, waardoor het afwisselende landschap en de uitgestrekte kustlijn makkelijk te bereiken zijn. Het eiland is autoluw. Hier is rust dus ook echt rust!

Strandresort Schier is een geweldige basis om het eiland te verkennen. Flora en fauna bewonderen, zwemmen in zee, relaxen op een terras, wandelen door de duinen of het schelpenmuseum bezoeken. Keuze genoeg! Voor het echte wellness gevoel maakt u gratis gebruik van ons binnenzwembad of de sauna’s. Uw appartement is ruim en comfortabel. Alles is aanwezig voor een onvergetelijke vakantie!

Houdt u van het echte eilandgevoel, met volop rust en ruimte? Geniet u van ongerepte stranden, eindeloze duinen, een goed restaurant of een gezellig terras in de middagzon?

 

Welkom op Schiermonnikoog!

De binnen sauna's

sauna

Het zwembad

zwembad

De buiten sauna's

sauna